Mit érdemes tudni a Rucifa Kft.-ről?

Hogyha az ember egy másik céggel akar valamilyen üzletet kötni, vagy akárcsak magánszemélyként szeretnénk az adott cégnél dolgozni, akkor nem árt egy kicsit jobban utána nézni a cég profiljának, elérhetőségeinek, partneri hálózatának és persze a fizetőképessége sem elhanyagolható tényező. Nézzük is meg ezeket a legalapvetőbb információkat a Rucifa Kft. esetében és persze arra is kínálok lehetőséget, hogy hol tudják a részletesebben érdeklődők megtalálni a számukra fontos információkat az internet segítségével.

A Rucifa Kft. megismerése – az alapok

Az interneten sok alapvető információt találhatunk cégekről, azonban természetesen nem mindegy, hogy hol keressük ezeket. Számos téves adat kering a legtöbb vállalkozásról a világhálón. Nem feltétlenül azért, mert valaki meg akarja téveszteni az embereket, egyszerűen előfordulhat névegyezés, hasonlóság, elavult információk át nem írása, vagy egyszerűen csak tévedések is. Így már az alapvetőbb információk megtalálásához is egy bizonyos oldalt szeretnék ajánlani. A legtöbb céget cégjegyzékekben tudunk megtalálni, azonban még a cégjegyzékek között is különleges helyet foglal el az Opten, amely számos információcsomagot tárol és kínál eladásra a cégekről. Ez alól nem kivétel a Rucifa Kft. sem, amelyről itt találhatjuk meg a pontosan információkat már az alapvető dolgoktól kezdődően is.

rucifa-kft-pic2

Az Opten oldala tartalmazza a Rucifa Kft. az alábbi fontos adatokat, mint az adószámuk, a teljes és a rövid nevük, illetve a székhelyük, hogyha személyesen is el akarunk látogatni ide valamilyen üzleti okból. A cég fő tevékenysége egyébként a textil kiskereskedelem, a jegyzett tökéjük 50 és 100 millió forint között van. Nem is csoda, hiszen már 2004 óta a piacon annak, nettó árbevételük pedig a 100 ezer forintot közelíti meg.

A részletesebb kimutatások a Rucifa Kft.-ről

Ahogy azt észre lehet venni, ez nem sok információ, hogyha az ember meg akarja ismerni a leendő partnerét, beszállítóját, vagy egyéb szerződéses felét. Ezt is meg lehet tenni könnyen és gyorsan az Opten által készített csomagok segítségével, amelyeket akármikor meg tudunk vásárolni. Nézzük is meg, hogy pontosan melyek ezek a nagyszerű lehetőségek, vagy egyenesen a honlapról tudunk tájékozódni az ügyben: https://www.opten.hu/rucifa-kft-c1809105948.html.

A Rucifa Kft. esetében a honlap minden szolgáltatása elérhető, amely a befektetők és leendő partnerek számára mindenképpen jó hírként szolgálhat. Tudunk tehát először is egy privát cégelemzést kérni, amely az alap adatokat tartalmazza, de azért valamivel részletesebben. Ezt az elemzést elsősorban leendő szállítóknak tudják ajánlani, de akkor is nagyon hasznos lehet, hogyha az ember a Rucifa Kft.-nél akar dolgozni, de egyrészt nincs  még felkészülve az interjú kérdéseire a cégből, másrészt a pontos fizetésről is meg lehet bizonyosodni a szolgáltatás segítségével. Ebből egy mintát is találhatunk az oldalon, ahogy a többi elemzés és kivonat esetében is igaz ez.

A cégkivonat kérdése a Rucifa Kft. esetében mindenkinek jól jöhet, hogyha sokkal részletesebb adatokat szeretne megtudni a cégről, és mindenféle közleményeket, hirdetményeket meg szeretne tudni a helyről, emellett pedig a dolgozóit is meg szeretné egy kicsit jobban ismerni, és még egy pénzügyi beszámolóra is szüksége lenne.

A cégtörténetet olyanok számára lehet ajánlani, akik még a törölt adatok iránt is érdeklődnek, és a közzé nem tett, de bejelentett adatokat is meg szeretnék ismerni.

A Rucifa Kft. esetében jól jöhet továbbá még a cégelemzés is, amely az Opten saját maga által összegyűjtött adatokat összegezi, de lehet rendelni pénzügyi beszámolót is, amely financiális jellegű kapcsolat kialakítása esetén jelenthet nagy segítséget.

rucifa-kft-pic1

Kapcsolati háló a Rucifa Kft. esetében

A kapcsolati háló talán az egyik legfontosabb, amit tudnunk kell, hogyha egy céggel valamilyen kapcsolatba szeretnénk mi magunk is kerülni. Akár rosszabb és jobb hírrel rendelkező cégekkel is másodlagos kapcsolatba kerülhetünk így, és alapjáraton egy vállalkozásról sokat elárul az, hogyha megnézzük, kikkel vannak partneri kapcsolatban, hogyan intézik az ügyeiket. Címkapcsolati hálóhoz is hozzá tudunk férni az oldal segítségével, amely igencsak hasznos lehet, hiszen így még jobban megismerhetjük a céget, és még olyan fontos információkat is megtudhatunk ennek segítségével, hogy a bejelentett székhely például azonos-e azzal, amely a valóságban használva van.

Ha valaki nagyon alaposan szeretne mindent megtudni az egyes cégekről, nem kell minden egyes csomagot külön megvásárolnia, hanem kedvezményesen hozzájuthat egy All-in csomaghoz is, amely valóban minden egyes anyagot, kimutatást, bejelentett és nem bejelentett információt, financiális apróságot is tartalmaz, amit csak az embernek tudnia kell egy már működő és bejelentett cégről. Talán ezt a leginkább érdemes megvásárolni egy alapos megismeréshez, hogyha az ember például befektetni szeretne vagy ő maga keres befektetőt az adott vállalkozáshoz, esetleg a versenytársak részletes kielemzésébe fogott. A Rucifa Kft. esetében is ezt a lehetőséget tudom ajánlani, de persze mindenkinek egyéni részletességű beszámolóra lehet szüksége, nem kell feltétlenül a legnagyobb csomagot választanunk.